Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2013-01-21: Luleå först ut när Max börjar med mobila betalningar

Från och med tisdag den 22 januari kan alla Luleåbor köpa hamburgare även om de har glömt plånboken hemma. Max börjar då med mobila betalningar och först ut i Sverige är Luleå.

2012-12-12: Max öppnar på InfraCity

I dag är det dags för Max att öppna sin nya restaurang vid den växande företagsparken InfraCity i Upplands Väsby. Restaurangen, som är en del av Max pågående expansion i Stockholmsområdet, är den första i kommunen och skapar 50 nya arbetstillfällen.

2012-12-06: Max expanderar i Stockholmsregionen

Nu kan även Värmdöborna ta del av Max hamburgare som idag slår upp portarna till sin trettonde restaurang i Stockholmsområdet. Max restaurang, 95:e i ordningen, invigdes igår kväll under smygpremiären av Monica Pettersson, kommunstyrelsens ordförande. Den nya restaurangen är belägen på Afrodites väg 3 och skapar 50 nya jobb.

2012-12-04: Max prisade för sina Arbetsgivaregenskaper

Max Hamburgerrestauranger har tilldelats Stockholm stads S:t Julianpris inom kategorin Arbetsgivaregenskaper för sitt långsiktiga arbete med att inkludera människor med funktionsnedsättning. Vice vd Christoffer Bergfors tog stolt emot priset vid en ceremoni i Stockholm.

2012-11-15: Max öppnar i Köping

Idag slår dörrarna upp till Max första restaurang i Köping. Restaurangen som är belägen vid E18 invigdes under smygpremiären igår kväll av Elisabeth Salomonsson, kommunstyrelsens ordförande tillsammans med lokala företagare. Den nya restaurangen skapar 50 nya jobb i Köping.

2012-10-26: Richard Bergfors utnämnd till årets vd

Max vd Richard Bergfors gick vinnande ur det tuffa startfältet som Årets vd i kategorin Stora Företag och tog igår kväll stolt emot priset vid en ceremoni i Stockholm. Juryn prisade Bergfors för ett föredömligt starkt socialt ansvarstagande, såväl inom Sverige som utanför landets gränser.

2012-10-25: Max expanderar i Öresundsregionen

I dag är det invigning av Skandinaviens främsta shoppingcenter Emporia och Max Hamburgerrestauranger slår därmed upp portarna till sin tionde restaurang i Skåne, den tredje med placering i Malmö.

2012-10-18: Max öppnar vid Torpavallen

Idag slår dörrarna upp till Max nya restaurang vid nybyggda Torpavallen. Restaurangen är Max tredje i Göteborg och invigdes under smygpremiären igår av Martin Andreasson, Regionråd i Västra Götalandsregionen. Max hamburgerrestaurang ingår i det pågående arbetet att nå guldnivå i LEED-certifieringen (Leadership in Energy and Environmental Design) av Torpavallens handelsplats.

2012-10-10: Sveriges godaste hamburgare till Danmark

Max fortsätter sin utlandsexpansion och öppnar i mars 2013 den första restaurangen i Danmark. Det är genom franschisetrion Jesper Panduro, Camilla Raffnsøe och Michael Raffnsøe som Max kommer servera hamburgare vid Gammeltorv, Strøget, Köpenhamn. Restaurangen är den första av flera som planeras i Danmark.

2012-08-30: Max vinner Plus stora smaktest

Max går vinnande ur SVT Plus smaktest av hamburgare. SVT har låtit 100 konsumenter testa hamburgare från Max, Burger King och McDonalds. Tjockare kött, frisk dressing och krispig yta var några av omdömena från provsmakarna som deltog. Det oberoende testet är ett i raden av smaktester där svenskarna väljer Max. Plus utförde även ett test av näringsvärden på en produkt men bortsåg från Max hälsosortiment.