Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2013-06-05: Max öppnar en tredje restaurang på Arlanda

Den 5 juni öppnar Max i utrikeshallen på Arlanda och blir därmed kedjan med flest restauranger på flygplatsen. De 13 miljoner resenärer från hela världen som årligen passerar utrikeshallen får nu tillgång till Max breda meny. Framförallt tillför den nya restaurangen ett barnvänligt alternativ för alla familjer som vistas i terminalen. För den som tar ett tidigt morgonflyg, erbjuds även frukost.

2013-05-28: Fem heta burgare tävlar i Hamburger-SM

Det drar ihop sig till final i Hamburger-SM 2013. Gemensamt för de fem burgare som tävlar om juryns gunst den 5 juni är att de alla har en eller flera starka smaksättare. Bland ingredienserna finns även inslag som syltad rödlök, västerbottenost och tryffelbearnaise.

2013-05-07: Max – ett av Sveriges mest hållbara företag

Svenska konsumenter anser att Max är den restaurangkedja som är bäst i Sverige på att ta miljöansvar och socialt ansvar. Max utmärker sig också tydligt i hela näringslivet och klättrar från 18 till 10 plats i den totala rankingen i Sustainable Brand Index 2013.

2013-05-06: Max populära dressingar lanseras i butik

Nu blir det ännu enklare att göra den godaste hamburgaren hemma. Max omtyckta Friscobröd får i maj sällskap i butikshyllorna av hamburgerkedjans tre populäraste dressingar; Original, Green & Garlic och Sourcream & Pepper. Originaldressingen har varit med sedan starten 1968 och är även huvudingrediens på Max mest omtyckta hamburgare – Max Original.

2013-04-17: Skakande salladsnyhet från Max

I morgon är det premiär för åtta nya sallader på Max. Salladerna har en bas av matvete, grillade grönsaker, äpplen och tranbär och är smaksatt med citron, spenat och vitlök. Gästen väljer först en av fyra dressingar och därefter grillad eller friterad kyckling. Salladerna skakas sedan för att den första tuggan ska bli lika god som den sista.

2013-04-11: Max bäst på service

Vid en prisutdelning i går kväll korades Max som vinnare i kategorin bästa restaurang- och snabbmatskedja i ServiceScore® 2013. När svenska folket fick betygsätta företagens service uppgav 58,8% att Max levererade över eller klart över förväntan.

2013-04-08: Max nominerad för bästa upplevda service

Max är ett av tre nominerade företag till utmärkelsen ServiceScore® 2013 i klassen Restaurang. I den årliga mätningen är det svenska folket som betygsätter företag och myndigheter när det gäller hur de ger service. Vinnaren koras den 10 april.

2013-03-22: Nu börjar jakten på Sveriges godaste hamburgare

Nu är det dags att börja slipa på det bästa hamburgerreceptet. Idag startar årets upplaga av Hamburger-SM, där vinnaren utses av en namnkunnig jury. Parallellt drar Max också igång den nya bildtävlingen – Sveriges läckraste burgarbild.

2013-03-22: Max rekryterar inför kommande öppning i Slagsta

Öppningen av Max nya restaurang i Slagsta närmar sig med stormsteg och nu börjar den viktiga rekryteringen av personal. Sex restaurangchefsassistenter och 40 restaurangbiträden ska rekryteras till restaurangen som öppnar i juni.

2013-03-20: Klart att Max expanderar i Umeå

Nu är det klart att Max öppnar sin tredje restaurang i Umeå. Ett arrendeavtal är skrivet med Ikano Retail Center och restaurangen blir granne med det nya handelsområdet vid IKEA. Max kommer bygga en fristående byggnad enligt företagets nya restaurangkoncept.