Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2013-03-19: Camilla Läckbergs superhjälte skapar läslust på Max

Max inleder ett samarbete med Sveriges deckardrottning, Camilla Läckberg. Från första april ingår hennes barnböcker om världens ovanligaste bebis, Super-Charlie, i barnens måltid Maxboxen. Målet är att de 150 000 böcker som kommer att delas ut ska locka fram läslusten hos både barn och föräldrar.

2013-03-12: Max vinner dubbla smaktest i Danmark

Max etablering i Köpenhamn har blivit en smakstart i dubbel bemärkelse. Under första veckan besökte över 10 000 gäster den nya restaurangen och i helgen vann Max två smaktester.

2013-02-28: Premiär för Max i Köpenhamn

Fredag första mars öppnar Max första restaurangen i Danmark på Gammeltorv vid Strøget i Köpenhamn. Redan från starten blir Maxrestaurangen dessutom nyckelhålsmärkt; den första konceptstyrda restaurangkedjan i Danmark att få den certifieringen.

2013-02-27: Stjärnkrögare väljer Max

I den nya boken Where chefs eat, väljer stjärnkockarna ut sina egna favoritrestauranger i världen. Max restaurang på Vasagatan i Stockholm tar sig in på den prestigefyllda listan, efter att ha blivit rekommenderad av Gastrologiks grundare Anton Bjuhr.

2013-02-21: Max kolhydratsnåla burgare - en succé

Senaste årets stora succé i Max Delifreshsortiment är Low carb-burgaren som ökat med hela 58 procent under 2012 jämfört med året före. Dessutom ökar försäljningen av nyttiga tillbehör stadigt. Det visar årets fettbokslut från hamburgerkedjan.

2013-02-14: Svenskt på Max

Grundad i Gällivare 1968 är Max fortfarande den enda rikstäckande hamburgerkedjan som garanterar svenskt nötkött och svensk kyckling. Det gäller även baconet.

2013-02-12: Gro och Max lär barn om miljö genom lek

Lek, miljö och ansvar i fokus när Max Hamburgerrestauranger och Gro Play inleder ett samarbete med start i februari 2013. Vinnaren av miljöpriset Living Green Award, Patricia Richter, har tagit fram en serie miljöutbildande spel och pussel för barn speciellt för Max. Dessa följer med i barnens måltid på Max och är ett led i Richters mål att nå ut med sina miljöutbildande spel till en miljon barn 2014.

2013-02-06: Max gäster är nöjdast visar ny undersökning

För tolfte året i toppar Max rankingen över hamburgerrestaurangerna som har de mest nöjda gästerna. Även bland de som inte äter på Max har företaget det bästa anseendet, visar en färsk undersökning.

2013-02-01: Max hållbarhetschef är Årets Intraprenör

Talentia, har för fjärde gången utsett Årets Intraprenör. Priset går till Pär Larshans, ansvarig för miljö och hållbarhetsfrågor på Max Hamburgerrestauranger.

2013-01-22: Max hållbarhetschef rankad på global lista av ledare

Trust Across America, globala ledare inom undersökningar och mätningar av företags pålitlighet, har för tredje året i rad tagit fram listan "100 Top Thought Leaders in Trustworthy Business. På samma lista som megaentreprenören Richard Branson, Starbucks vd Howard Schultz och företagsledaren och författaren Stephen M.R. Covey återfinns Pär Larshans, ansvarig för miljö och hållbarhetsfrågor på Max Hamburgerrestauranger.