Pressreleaser

Här hittar du senaste nytt från MAX i Sverige. 

2019-03-06: MAX veganmärker elva produkter på menyn och utökar det veganska utbudet

I samband med MAX nästa kampanjlansering den 14 mars så går de också live med en veganmärkning. Märkningen ska underlätta för de som har en grön livsstil men också för den som vill vidga sina smakpreferenser.

2019-03-01: Februari kom med prisregn och utmärkelser till MAX

Med utmärkelsen Årets Briljanta Idé färskt i minne väntade fler fina bevis i februari för MAX långa hållbarhets- och varumärkesarbete. För tionde året blev MAX branschvinnare i Differs undersökning Sveriges grönaste varumärke, utsågs till ’Best Sustainable Restaurant Chain Europe’ av brittiska finansmagasinet CFI.co, listades som ett av världens mest innovativa företag av Fast Company och sist men inte minst utmärkte sig med starka resultat i Svensk Hållbarhetsranking med ett index på 63.

2019-02-20: FC utser MAX till ett av världens mest innovativa företag 2019

Fast Company lyfter fram MAX som nummer 9 i kategori ”Social Good” med de inledande orden ”for selling fast food that doesn’t burn the planet”. Det är MAX utveckling av klimatpositiv som uppmärksammas. Med listan 'Most Innovative Companies' har Fast Company utsett de företag som har störst inverkan på både industri och kultur och visar olika sätt att utvecklas i dagens snabba och ombytliga värld. 

2019-02-06: Nu öppnar restaurangen igen – i MAX regi

Burgarutbudet i Västervik utökas när MAX öppnar i Sibyllas gamla lokaler. De tar över både lokal och personal och möter den efterfrågan som skapats efter Sibylla och McDonalds stängt ner. Restaurangen ligger vid handelsplatsen Ljungheden och är lättillgänglig för både bilister och Västervikbor.

2019-01-30: Klimatpositiva burgare belönas - årets mest briljanta idé

Fast Food Awards belönar innovativa idéer som vägleder branschen framåt. MAX var nominerad i kategorin Årets Briljanta Idé - och vann.

2019-01-16: Hälften grönt på MAX barnmeny

För mer än tio år sedan presenterades 100 % växtbaserade måltider för barn på MAX. Nu den 17 januari 2019 lanserar MAX ytterligare en växtbaserad burgare som blir en del av barnmenyn vilken tillsammans med Crispy Nuggets utgör de gröna alternativen i Maxboxen. Det innebär att två av fyra alternativ på barnmenyn är gröna.

2018-11-26: MAX vinner FN-pris samt utses till Sveriges bästa varumärkesbyggare

Förra veckan tilldelades MAX Burgers FN-föreningen Nacka/Värmdös pris ”Små steg mot fred” och på torsdagkvällen mottog de pris i Sveriges största PR-tävling, Spinn. I kategorin Årets varumärkesbyggande tog MAX hem guld under gårdagens prisutdelning på Berns i Stockholm.

2018-11-06: MAX öppnar i Trondheim

Den 6 november öppnar MAX sin sjätte restaurang i Norge, på flygplatsen Vaernes utanför Trondheim. Den nya restaurangen på Vaernes blir inte den sista att öppna i vårt grannland.

2018-10-25: MAX förstärker ledningen med Claes Petersson på nyinrättad tjänst

Claes Petersson har erbjudits tjänsten som Vice VD/Innovations- och utvecklingschef för MAX Burgers globalt och börjar den 1 december. Rollen har skräddarsytts efter Claes Peterssons mångsidiga kompetens och internationella erfarenhet inom retail och restaurangbranschen. 

2018-10-19: Årets Bästa Marknadschef finns på MAX

Tobias Karlsson, marknadschef på MAX Burgers, fick på kvällen den 18 oktober motta utmärkelsen för Årets Bästa Marknadschef i kategorin Snabbmat. Priset fick han för andra året i rad och motiveringen löd: "Årets vinnare är en vinnare. Numera med extra allt. Ett varumärke som blivit förstahandsval för allt fler och som skiljer sig från de andra i kategorin".